Renee Stoelwinder

Renee Stoelwinder

  • Openbare orde & veiligheid
  • Crisisbeheersing
  • Evenementen veiligheid
  • Fysieke en sociale veiligheid
  • Onderzoek 

Over Renee Stoelwinder

Als professional met een Socrates Nederland certificaat voor haar uitzonderlijke academische prestaties, is Renee gedreven om bij te dragen aan het bevorderen van veiligheid en het waarborgen van integriteit. Met een passie voor het analyseren van complexe veiligheidsvraagstukken, streeft zij ernaar om innovatieve oplossingen te vinden die de samenleving veiliger maken.

Door haar sterke analytische vaardigheden en haar vermogen om effectieve samenwerkingsverbanden op te bouwen, is ze in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan multidisciplinaire teams. Haar motto: laten we samenwerken om een veiligere toekomst te creëren!

Wat heb je geleerd in je tijd bij Scherp?

Binnen Scherp in Veiligheid krijg ik de kans om mezelf voortdurend te ontwikkelen. Daarnaast volg ik het traineeship tot adviseur openbare orde en veiligheid, een programma dat wordt aangeboden door Scherp in Veiligheid. Tijdens dit traineeship worden verschillende aspecten van het werkveld van een adviseur openbare orde en veiligheid behandeld. We krijgen de mogelijkheid om diepgaand inzicht te verwerven in de complexe uitdagingen waarmee dit vakgebied te maken heeft, en we worden uitgedaagd om innovatieve oplossingen te bedenken. Dit traineeship biedt een uitstekende kans om mijn expertise verder uit te breiden en mijn carrière in de richting van openbare orde en veiligheid te ontwikkelen.

Welk onderwerp zou wat jou betreft bij veel organisaties meer aandacht verdienen?

In deze snel veranderende wereld waar nieuwe uitdagingen zich voortdurend aandienen, vind ik het belangrijk dat organisaties flexibel zijn en bereid zijn om traditionele denkwijzen ter discussie te stellen. Omdenken gaat niet alleen over het vinden van oplossingen voor bestaande problemen, maar ook over het herdefiniëren van de problemen zelf en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Door te investeren in omdenken en innovatie kunnen organisaties zichzelf toekomstbestendig maken en een voorsprong behouden in een steeds veranderende wereld.

Werkervaring

Opdrachtgevers bij Scherp

  • Beleidsondersteunend medewerker Deltion College
  • Actualiseren bestrijdingsplannen Waterschap Noorderzijlvest
  • Waarnemen crisisoefeningen Vitens

Opleiding

  • HBO Integrale Veiligheidskunde