Scherp Safety Seminar

Herken je dit? Je bent druk bezig met de veiligheid in jouw gemeente, regio of organisatie. Je hebt alles onder controle, denk je. Totdat je wordt overvallen door iets wat je niet aan zag komen. En je bent niet de enige. De realiteit is namelijk complexer dan ooit tevoren. Ministers struikelen over algoritmes, drugshandel verplaatst zich van de straathoek naar Snapchat en burgemeesters hebben het moeilijk met de toenemende polarisatie in de samenleving. Hoe houd je als veiligheidsprofessional grip op de actualiteit?

Het is tijd om weer aan te scherpen! Daarom organiseren we op donderdag 20 juni 2024 in het Scherp Safety Seminar 2024: Blinde Vlekken. Dé kans om samen met vakgenoten in de nieuwste trends en ontwikkelingen te duiken, te sparren over de grote thema's van vandaag én morgen en gezamenlijk oplossingen te vinden.

Laat je inspireren tijdens het Scherp Safety Seminar

Het jaarlijkse Scherp Seminar is dé gelegenheid voor professionals uit het veiligheidsdomein om zich onder te dompelen in de meest actuele vraagstukken op het gebied van openbare orde, veiligheid, crisisbeheersing, evenementen en cyber. Het seminar brengt innovatie, kennis en netwerken samen om zowel experts als aanstormend talent in het veiligheidsdomein de unieke kans te bieden om te groeien.

  • Datum: Donderdag 20 juni
  • Tijdstip: 09:30 tot 16:00 uur
  • Locatie: Thialf, Heerenveen
  • Kosten: Wij doen als Scherp in Veiligheid graag iets terug voor ons netwerk. Daarom kun je kosteloos deelnemen aan het seminar.
  • Programma: Het volledige programma met alle sprekers vind je hier.
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Fleur Tijdens Seminar

Voor wie is het seminar bedoeld?

Iedereen die in het (semi) publieke veiligheidsdomein actief is, vindt op het Scherp Safety Seminar een ontzettend interessant programma. De afgelopen jaren zagen we een prachtige mix van bestuurders, adviseurs van gemeenten, veiligheidsregio's, experts vanuit hogescholen en universiteiten en ook vertegenwoordigers uit de zorgsector en van organisaties zoals de politie en brandweer.

Dat maakt het seminar een perfecte gelegenheid om je kennis en expertise te vergroten en je netwerk uit te breiden. Vanuit het seminar zijn al talloze interessante samenwerkingen tot stand gekomen die niet direct voor de hand lagen.

Heb je affiniteit met het veiligheidsvak of ben je daarin werkzaam? En lijkt het je leuk om een gevarieerd programma met keynote sprekers, interactieve sessies en workshops bij te wonen? Twijfel dan niet en meld je snel aan.

Dit is het programma

Tijdens het seminar hebben we drie plenaire sprekers, zeven deelsessies en een zeer (inter)actieve sessie. We zijn ontzettend trots op de komst van Lieke Asma, Mick van Wely en Aukje de Vries als plenaire sprekers op ons seminar.

Op deze pagina vind je alle sprekers voor ons seminar. Iedere deelnemer kan voorafgaand aan het evenement zijn of haar voorkeur aangeven voor de deelsessies. 

De inschrijving is gesloten

Alle tickets voor het Scherp Safety Seminar zijn inmiddels gereserveerd. Wees gerust, volgend jaar zijn we er weer! Wil je als eerste op de hoogte zijn van het Scherp Safety Seminar 2025? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.