Over ons

Scherp in Veiligheid is opgericht in 2010. Ons bedrijf bestaat momenteel uit meer dan dertig adviseurs, zijn landelijk actief en gevestigd in Heerenveen. Wij zijn hét full-service adviesbureau in het (semi) publieke veiligheidsdomein in Nederland. Onze adviseurs ondersteunen organisaties bij vraagstukken op het gebied van openbare orde en veiligheid (OOV), crisisbeheersing (CB), evenementen, cyber, APV en bijzondere wetten. Wij staan onze opdrachtgevers bij door middel van ondersteuning, onderzoek, advisering, projectmanagement en leren & ontwikkelen.

Onze missie

Scherp in Veiligheid ondersteunt organisaties bij vraagstukken op het gebied van openbare orde en veiligheid (OOV), crisisbeheersing (CB), evenementen, APV en bijzondere wetten. Met onze brede kennis en ervaring in veiligheid, zijn wij hét full-service adviesbureau in het (semi) publieke veiligheidsdomein. Wij geloven dat een integraal perspectief op veiligheidsvraagstukken noodzakelijk is om de aanpak van risico’s te organiseren. Dat doen wij als team. Iedere collega wordt ondersteund door andere collega’s van Scherp. Zodoende staat met Scherp niet alleen de kennis en vaardigheden van één medewerker tot uw beschikking, maar de gezamenlijke expertise van Scherp.

Wij gaan bij de aanpak van veiligheidsvraagstukken op zoek naar de vraag achter de vraag. We zijn nieuwsgierig naar wat er aan de hand is en adviseren met open vizier. We zijn trouw aan de opdracht. Door deze authentieke wijze dragen wij bij aan de veiligheid in de Nederlandse samenleving. Dit doen we door middel van ondersteuning, advisering, projecten, en leren & ontwikkelen. 

Onze missie: Samen werken aan een veiliger Nederland