• Algemeen
  • Seminar

Grip op Scherp

Scherp Seminar
Alles staat klaar voor het Scherp Safety Seminar

Het is buiten 28 graden en hebben we al meer dan 30 dagen geen regen gehad in Nederland. Een flinke uitdaging voor de natuur, inwoners en hulpverleners. Morgen -donderdag 22 juni- vindt ons Scherp Safety Seminar plaats. Voor de derde keer ontvangen we in Thialf gasten om actuele cases met elkaar te bespreken en -vooral- elkaar te ontmoeten. Een seminar door en voor het netwerk dat voor professionals kosteloos bij te wonen is.

'Grip in de samenleving'

Het thema dit jaar is ‘Grip in de samenleving’. Over polarisatie, extremisme en bedreiging. Maar ook persoonlijke grip en leiderschap, samen met de samenleving de grip terug krijgen, offline én online. Dit naast de knipoog naar de GRIP-opschaling binnen de Nederlandse crisisbeheersing.

Om een dergelijk seminar te kunnen organiseren, moet je als bedrijf ook grip hebben. Grip op de mooie opdrachten die je mag uitvoeren voor opdrachtgevers, naast de grip op je bedrijfsvoering en koers. Afgelopen jaren groeide Scherp. In collega’s, in opdrachten én als bureau. Figuurlijk én letterlijk, want vanwege de groei verdubbelden we dit jaar onze kantoorruimte. Woonkamers, projectruimtes, werkplekken én een mooie ruimte voor opleidingen. Gelet op het enthousiasme voor onder andere onze opleiding adviseur openbare orde & veiligheid geen overbodige luxe.

Zo hebben we onze dienstverlening op een gezonde manier uitgebreid en adviseren we naast overheidsorganisaties onder andere ook evenementenorganisatoren