Marije Groenveld

Marije Groenveld

 • Evenementen
 • Bijzondere wetten
 • Omgevingswet
 • Openbare Orde en Veiligheid
 • Handhaving

Over Marije Groenveld

Marije Groenveld is anderhalf jaar geleden begonnen bij Scherp in Veiligheid als Trainee Adviseur Openbare Orde en Veiligheid. Met enthousiasme stortte zij zich op mijn opdrachten, vastberaden om het beste uit zichzelf te halen. Haar inzet werd beloond toen zij haar diploma behaalde en mocht blijven bij Scherp in Veiligheid als adviseur.

Binnen het team staat Marije bekend als de vrolijke noot. Ze brengt graag wat luchtigheid en humor in het werk, wat zorgt voor een goede teamspirit. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat  elke opdracht met volle overgave wordt uitgevoerd, altijd met oog voor detail en resultaat.

Wat zij ook belangrijk vindt, is verbinden. Ze hecht veel waarde aan samenwerken en zet zich volledig in om de onderlinge band in teams te versterken. Bij Scherp in Veiligheid heeft zij haar plek gevonden, en deze ervaring draagt zij dan ook graag over aan onze opdrachtgevers.

Wat vind je leuk aan werken bij Scherp?

Wat ik leuk vind aan werken bij Scherp in Veiligheid is de diversiteit in werkzaamheden. Elke opdracht brengt nieuwe uitdagingen en kansen, waardoor geen enkele opdracht hetzelfde is. Daarnaast heb ik een team met deskundige collega's achter je staan die altijd bereid zijn om te helpen. Dit creëert een positieve en motiverende werksfeer. Het is een geweldig team waar iedereen elkaar ondersteunt en waar humor een grote rol speelt. Ook biedt Scherp in Veiligheid vele groeimogelijkheden. Zo krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen en daardoor kan ik doorgroeien in mijn verdere loopbaan.

Wat heb je geleerd in je tijd bij Scherp?

In mijn tijd bij Scherp in Veiligheid heb ik veel geleerd. Ik heb mijn analytisch denkvermogen verder ontwikkeld, waardoor ik problemen beter kan herkennen en daarbij een passende oplossing kan creëren. Mijn kennis en ervaring zijn verbreed door de diverse uitdagingen die ik ben tegengekomen.

Daarnaast heb ik praktijkgericht leren kijken en handelen, wat meehelpt aan het gewenste resultaat. Persoonlijk heb ik grote stappen gezet in mijn ontwikkeling, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Dit alles heeft me voorbereid om in verschillende situaties succesvol te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren.

Waar ben jij goed in?

Wat mij onderscheidt binnen het team is mijn nuchtere aanpak en directe manier van communiceren. Met mijn positieve instelling breng ik altijd een goede sfeer in het team. Ik ben erg betrokken bij mijn collega's, onze projecten en opdrachten, wat mijn invloed binnen de groep vergroot. Mijn aanpak zorgt ervoor dat we effectief en doelgericht te werk gaan. Ik motiveer mijn omgeving om samen naar het beste resultaat te streven. Met deze eigenschappen draag ik bij aan een energiek team.

Werkervaring

Relevante functies en opdrachten:

 • Vergunningverlener evenementen, APV & bijzondere wetten bij de gemeente Zwartewaterland;
 • Vergunningverlener evenementen, APV & bijzondere wetten bij de gemeente Achtkarspelen Tytsjerksteradiel;
 • Vergunningverlener evenementen, APV & bijzondere wetten bij de gemeente Westerkwartier;
 • Vergunningverlener evenementen, APV & bijzondere wetten bij de gemeente Raalte

Relevante opleidingen

 • Scherp in Veiligheid - Post-hbo Opleiding Adviseur Openbare Orde en Veiligheid
 • ROC Friese Poort - MBO niveau 3 Handhaver, toezicht en veiligheid
  • Stage bij gemeente Súdwest-Fryslân
  • Stage bij gemeente Zaanstad