Werkt sinds februari 2020 bij Scherp in Veiligheid.

Hoe ben jij zo bij Scherp in Veiligheid terechtgekomen?

“Tijdens mijn afstudeerstage op de afdeling openbare orde en veiligheid van een gemeente onderzocht ik het probleem van ondermijning. Zo kwam ik in contact met Scherp in Veiligheid. Na mijn stage heb ik mij verdiept in het juridische gedeelte van openbare orde en veiligheid. Na het afronden van mijn bachelor Juridische Bestuurskunde vond ik het belangrijk en leuk om werkervaring op te doen in het werkveld. En om dit te gaan combineren met een master Recht en Bestuur. Scherp in Veiligheid bood mij een diversiteit aan werkzaamheden. Dat was precies wat ik zocht. Zo ben ik hier terechtgekomen.”

Wat ga jij de komende tijd doen?

“Binnen Scherp in Veiligheid houd ik mij onder andere bezig met inhoudelijke productontwikkeling. Daarbij ga ik mijn juridische kennis koppelen aan die van openbare orde en veiligheid. Daarnaast ondersteun ik onder andere in het ophalen en analyseren van data bij verschillende evaluaties en help ik mijn collega’s waar nodig bij hun werkzaamheden.”

Wat is je eerste indruk van Scherp in Veiligheid?

“Ik heb het hier erg naar mijn zin. Door het kleinschalige team voel ik mij erg welkom. Het leveren van kwaliteit staat bij Scherp voorop. Er heerst hier een fijne werksfeer en iedereen is erg betrokken bij elkaars werkzaamheden. Daardoor krijg ik een compleet beeld van het werkveld. Verder zijn alle ideeën bespreekbaar. Ik heb dan ook echt het gevoel dat ik mij hier goed kan ontwikkelen.”

Wat is jouw meerwaarde voor Scherp?

“Doordat ik het werken combineer met een masterstudie, ben ik flexibel. Dat betekent dat ik de ene keer allerlei verschillende werkzaamheden verricht of de collega’s daarin ondersteun. Een andere keer krijg ik vragen over onderwerpen die te maken hebben met mijn studie. Dit is ook waar wij als Scherp in Veiligheid voor staan. Gezamenlijk zaken oppakken en op die manier ook weer van elkaar leren en onszelf blijven ontwikkelen.”