Werkt sinds juli 2020 bij Scherp in Veiligheid. 

Hoe ben je bij Scherp in Veiligheid terecht gekomen? 

"Februari 2020 ben ik mijn afstudeerstage voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde begonnen bij Scherp in Veiligheid. Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar de interne weerbaarheid van gemeenten ten opzichte van ondermijning in Noord-Nederland. Naast dit onderzoek heb ik Scherp in Veiligheid ondersteund waar mogelijk was. Dit is van beide kanten goed bevallen. Vervolgens heb ik de kans om nog een jaar te blijven met beide handen aangepakt."  

Waarom spreekt Scherp in Veiligheid jou aan?  

“Dat heeft drie redenen. 1. Scherp in Veiligheid is gespecialiseerd in crisisbeheersing en openbare orde. 2. Daarnaast werkt Scherp in Veiligheid aan allerlei projecten voor diverse opdrachtgevers. Die afwisseling biedt mij de kans om mee te kijken bij verschillende complexe veiligheidsvraagstukken. 3. Ten derde kijkt Scherp in Veiligheid nu al naar de veiligheidsontwikkelingen in de toekomst. Dat vooruitkijken geeft veel ontwikkelmogelijkheden voor nu en ook zeker voor later.

Wat was je eerste indruk van Scherp in Veiligheid?   

“Het bevalt mij erg goed. Na een kennismakingsgesprek, waarin ook mijn afstudeeropdracht werd besproken, ben ik begin februari vol goede moed begonnen bij Scherp in Veiligheid. Al snel kwam ik erachter dat kwaliteit en een goede werksfeer heel belangrijk zijn. Er wordt serieus en hard gewerkt, maar er is ook de nodige humor. Ik voel mij vanaf het begin welkom en ben blij dat ik hier heb mogen afstuderen en nu het begin van mijn carrière hier mag starten." 

Waar wil je op de korte en ook op de langere termijn bereiken?   

"Nu ik mijn diploma voor de opleiding Integrale Veiligheidskundige heb gehaald, wil ik vooral veel ervaring opdoen binnen het vak. Dit wil ik doen door mij volop in te zetten voor het team van Scherp in Veiligheid, oefeningen te organiseren en opdrachten uit te voeren. Verder vind ik het belangrijk om een netwerk op te bouwen binnen de veiligheidssector, waarbij ik wel mijzelf wil blijven. Tenslotte wil ik de handvatten die Scherp in Veiligheid mij biedt heel graag beetpakken.