Werkt sinds januari 2021 bij Scherp in Veiligheid. 

Waarom heb je gekozen om af te studeren bij Scherp in Veiligheid?

“Tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, maakte ik kennis met de wereld van crisisbeheersing. Dat sprak mij enorm aan. Daarnaast heb ik tijdens die studie een pre-mastertraject gevolgd voor de master Recht en Bestuur, waarbij de aandacht ligt op de juridische kant van bestuurskunde. Bij Scherp in Veiligheid kon ik die twee studierichtingen perfect combineren. Het was voor mij al snel duidelijk dat dit de plek was waar ik af wilde studeren en dat heb ik uiteindelijk begin 2021 ook gedaan."

Wat ga je de aankomende periode doen?

“Ik wil graag zoveel mogelijk ervaring opdoen op het terrein van crisisbeheersing en openbare orde en veiligheid. Ook wil ik groeien en mij verder ontwikkelen in mijn rol als adviseur veiligheid. Verder ga ik mij bezighouden met een aantal aanbevelingen van mijn afstudeerscriptie. Dat gebeurt in samenwerking met (regionale) partners.”
“Daarnaast ga ik vanaf september de master Recht en Bestuur volgen. Hierbij wil ik zoveel mogelijk blijven werken, omdat ik niet alleen de boeken wil zien, maar ook de praktijk. En dat kan bij Scherp in Veiligheid, want hier kan ik op verschillende onderwerpen een bijdrage leveren aan de publieke veiligheid van Noord-Nederland.” 

Waarom wilde je bij Scherp blijven?

“Iedereen is hier onderdeel van één en hetzelfde team. Er wordt hard gewerkt, maar er hangt een relaxte sfeer. Je merkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is bij de collega’s en ik kan dan ook altijd met ze sparren over onderwerpen waar ik mee bezig ben. Alle input wordt gewaardeerd en dat werkt erg prettig.”
 

Wat is jouw meerwaarde voor Scherp in Veiligheid?

“Ik ben een teamgenoot die hard werkt en die graag nadenkt over nieuwe mogelijkheden. Verder ondersteun ik met veel plezier de rest van het team. Dat geeft mij allemaal veel energie en maakt mij creatiever in mijn eigen werk. Naast dat ik een serieuze werkhouding heb, kan ik ook makkelijk schakelen naar een informelere setting. Dat vind ik allebei belangrijk.”