Werkt sinds juni 2021 bij Scherp in Veiligheid. 

Waarom heb je gekozen om af te studeren bij Scherp in Veiligheid? 

“Tijdens mijn derdejaars stage bij een Veiligheidsregio, waarbij ik een onderzoek heb uitgevoerd naar een OTO-programma voor de voorzitters van beleidsteams, ben ik in contact gekomen met Scherp in Veiligheid. Wat mij aansprak bij Scherp in Veiligheid, is dat ze op meerdere terreinen van het veiligheidsdomein actief zijn en veel verstand van zaken hebben. Daarnaast vind ik de werksfeer heel fijn en is er altijd ruimte voor een goed gesprek. Toen ik na mijn stageperiode de kans kreeg om bij Scherp in Veiligheid aan het werk te gaan, was de keuze dan ook niet lastig om te maken.”


Wat ga je doen bij Scherp in Veiligheid?

“Nu ik mijn afstudeeronderzoek afgerond heb, wil ik graag zoveel mogelijk groeien in mijn rol als adviseur veiligheid. Daarbij ga ik aan de slag met productontwikkeling en informatiemanagement.”

 

Wat is jouw meerwaarde voor Scherp in Veiligheid?

“Ik ben een ontzettend sociaal en enthousiast persoon, wat een positieve invloed op mijn collega’s kan hebben. Daarnaast heb ik mij in mijn afstudeeronderzoek beziggehouden met een specifiek onderdeel binnen cyberveiligheid. Deze kennis wil ik graag delen met het team.”

 

Waar kijk je heel erg naar uit?

“Ik kijk ernaar uit om mijzelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Diverse onderwerpen vind ik interessant, alleen heb ik voor mijzelf nog niet duidelijk waar ik mij exact op wil richten. Tijdens mijn ontwikkeling in de rol van adviseur veiligheid wil ik hier duidelijkheid in creëren. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen met mijn collega’s opdrachten uit te voeren, oefeningen te organiseren en veel te leren.”