Lisette Leeverink

Lisette Leeverink

  • Organisatie van evenementen zoals het Safety Seminar en de Scherp Tweedaagse
  • Wandelende agenda
  • Vraagbaak en luisterend oor

Over Lisette Leeverink

Lisette is in 2022 gestart als tweede officemanager bij Scherp in Veiligheid. Samen met Gerda hebben zij een onmisbare functie binnen het bedrijf! Wie naar het vaste nummer belt, krijgt vaak Lisette aan de telefoon.

Lisette is een zogenoemde ‘spin in het web’ die zorgt dat alle zaken voor- en achter de schermen soepel verlopen en regelmatig met de directie om tafel zit om de processen continu te optimaliseren. Daarin werkt ze nauwkeurig en discreet, maar altijd met plezier!

Welke opdracht is je het meest bijgebleven en waarom?

Ik heb bij Scherp al mogen meewerken aan veel leuke opdrachten. Vooral het organiseren van het Scherp Safety Seminar krijg ik veel energie van! Als mensen na een geslaagde dag tevreden naar huis gaan, geeft dat voldoening. Toen vorig jaar tijdens het Seminar het brandalarm tot twee keer toe afging werd ik wel even zenuwachtig, maar gelukkig viel het mee!   

Wat vind je leuk aan werken bij Scherp?

Scherp is een enthousiast bedrijf waar veel jonge mensen werkzaam zijn die Nederland elke dag weer een beetje veiliger maken. Omdat ik elke dag op kantoor in Heerenveen ben, zie ik mijn collega’s vaak en hoor ik met plezier hun verhalen waar ze op dat moment mee bezig zijn. Andersom weten zij mij goed te vinden voor allround vragen rondom het officemanagement.

Werkervaring

Relevante functies:

  • Officemanager Scherp
  • Kennis van Crisissuite / ervaring als logger in CBT/OMT