Werkt sinds januari 2021 bij Scherp in Veiligheid.

Wat is jouw meerwaarde voor Scherp in Veiligheid?

“Ik heb ruime ervaring en kennis als het gaat om fysieke veiligheid, sociale veiligheid en incidentmanagement. Die heb ik opgedaan bij diverse gemeenten, veiligheidsregio’s en samenwerkingsverbanden op het gebied van veiligheid. Ik kan snel anticiperen, ben analytisch en houd van het improviseren. Dat heb ik vooral meegekregen vanuit het incidentmanagement. Verder ben ik doel- en resultaatgericht en Scherp heeft aan mij ook iemand die het overzicht houdt, goed kan organiseren en structuur biedt.”

Waarom zou een klant moeten kiezen voor Scherp in Veiligheid?

“Bij ons krijg je als klant het specialisme waar je om vraagt. Dat vinden we heel belangrijk, naast een snelle, persoonlijke service en maatwerk. Ons team heeft ruime kennis, veel ervaring en een goed netwerk in het veiligheidsdomein. Daardoor leveren we kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten en diensten. En dat maakt Scherp een full service dienstverlener op het gebied van heel veel veiligheidsvraagstukken.”

Je hebt gewerkt bij een Veiligheidsregio, een gemeente en nu bij Scherp in Veiligheid. Waarom deze overstap?

“De combinatie van werkzaamheden op het gebied van bestuursadvisering, openbare orde en veiligheid, incidentmanagement en het opleiden, trainen en oefenen. Dat spreekt mij zeer aan bij Scherp. Zeker dat opleiden past heel goed bij mij en vind ik ook erg leuk om te doen. En wat ik heel prettig vind: de werkzaamheden zijn echt heel divers en afwisselend.”

Wat hoop je verder nog te bereiken bij Scherp in Veiligheid?

“Het thema veiligheid is voortdurend in ontwikkeling. Er speelt heel veel in de politiek bestuurlijke omgeving. Met mijn expertise hoop ik daar een belangrijke bijdrage aan te leveren. Het liefst bij diverse organisaties en in verschillende projecten. Tot slot, zet ik mij samen met mijn collega’s vol in om met Scherp marktleider op het gebied van veiligheid te worden.”