Werkt sinds juni 2021 bij Scherp in Veiligheid.

Wat is jouw achtergrond?

" Mijn achtergrond is ontzettend divers. Na een paar jaar in de horeca te hebben gewerkt, besloot ik de middelbare hotelschool in Zwolle te volgen. Aansluitend de hbo-opleiding communicatie gevolgd aan het Windesheim College in Zwolle. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen & gewerkt bij de gemeente, een raakvlak met dit werkveld. Vervolgens afgestudeerd op het gebied van interne communicatie bij een projectontwikkelaar in zonne-energie. En nu werkzaam bij Scherp in Veiligheid, van de horeca, naar de duurzame sector, naar veiligheid. "

Wat ga je doen bij Scherp in Veiligheid?

Binnen Scherp in Veiligheid ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Samen met het team werk ik aan het veiliger maken van Nederland, ook communicatie hoort daar bij. 

Waarom jouw keuze voor Scherp?

" Veiligheid is voor mij een belangrijk onderwerp. Het raakt veel facetten van het dagelijks leven. Bij Scherp in Veiligheid kan ik hier aan bijdragen. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, voelde ik direct een klik met het bedrijf en de collega's. De sfeer is ontzettend goed, dat is voor mij een belangrijke voorwaarde voor een fijne en veilige werkomgeving". 

Kun je iets zeggen over je meerwaarde voor Scherp in Veiligheid?

" Ik ben georganiseerd, gedisciplineerd en breng veel energie met mij mee. Doordat ik (nog) onbekend ben binnen het werkveld, kan ik met een frisse blik kritische vragen stellen. Zo hoop ik samen met het team het bedrijf verder uit te breiden en de kwaliteit te waarborgen. "